STUDENTREKRUTTERING

Vi har spisskompetanse innen rekruttering av dyktige studenttalenter og tverrfaglige team.

Siden 2015 har TIE rekruttert nærmere 500 studenter til våre innsikts- og innovasjonsprosjekter, fra både inn- og utland. Med godt testede og kvalitetssikrede metoder har vi opparbeidet en unik erfaring med å rekruttere unge dyktige hoder, fra et bredt spekter av fagområder og studieretninger avhengig av prosjektutfordring og ønsket kompetanse. Vi rekrutterer både på bachelor- og masternivå, og blant nyutdannede. TIE har samarbeid med karrieresentre, universiteter og høyskoler både i Norge og internasjonalt om annonsering og formidling av studentstillinger.
I våre innsikts- og innovasjonsprosjekter setter vi alltid sammen tverrfaglige studentteam med relevant kompetanse og ulike perspektiver. Gjennom en god onboardingsprosess blir teamet raskt kjent både med hverandre, hverandres fagområder, den aktuelle prosjektutfordringen, relevant innovasjonsmetodikk og TIEs sprintrammeverk. Vi samarbeider med Human Factors AS om å benytte Diversity Icebreaker® som teamutviklingsverktøy og jobber tett sammen med studentene for å bygge high performance teams.
TIE gjennomfører også separate rekrutteringsoppdrag for bedrifter som ønsker kvalitetssikret rekruttering av unge friske hoder, til midlertidige eller permanente stillinger. Gjennom en effektiv rekrutteringssprint på 6 uker bistår vi med rekruttering av arbeidstakere med rett kompetanse til rett sted. Vi kan også fasilitere for ansettelsesprogram der dine nyansatte får en trygg community-opplevelse med jevnlig ferdighetstrening, skill sessions, workshop og eventuelt prosjektfasilitering på tvers. Alt gjennom en smidig og kostnadseffektiv prosess, og skreddersydd etter behov.
Ta kontakt for mer informasjon og tilbud.

ANDRE TJENESTER

TIE Connect

En ny digital koblingsplattform for studenter, bedrifter og universiteter.

Les mer

Innovatøren

Skap innovatører internt, og gjør ditt selskap klar for omstilling og forandring.

Les mer

Innovasjonssprint

Unge perspektiver kombinert med erfaringer skaper nye muligheter.

Les mer

Praksisprogram

Universitetssamarbeid: Studie-poenggivende praksisprogram integrert i utdanningen.

Les mer

Innsiktssprint

Få innhentet og bearbeidet data og innsikt raskt og effektivt.

Les mer

Vi skreddersyr!

Alle våre tjenester kan skreddersys til ditt behov. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Ta kontakt