OM OSS

The Innovation Effect (TIE) er et innovasjonsbyrå som holder til på Fornebu nær Oslo. Vår kjernevirksomhet er å koble studenter i tverrfaglige team med innovative virksomheter og legge til rette for at unge hoder og bedrifter sammen skaper verdifulle resultater. Vi tilbyr også innovasjonskurs for bedriftsansatte og ledere.

Siden 2015 har TIE gjennomført over 140 prosjekter i samarbeid med mer enn 500 studenter og 65 bedrifter, som Equinor, Atea, Telenor, HP, Orkla, KS, NHO, SiO, SSN og Bærum kommune. Vi sikrer innovasjon hos bedrifter i privat og offentlig sektor og internasjonale selskap, ved bruk av våre skreddersydde metoder for verdiskapende og effektive innovasjonsprosesser.

I tillegg til TIEs ansatte rekrutterer vi årlig mellom 50 og 100 studentkonsulenter til våre innovasjonsprosjekter. Dyktige tverrfaglige studentteam er vår viktigste ressurs. Vi har formelle og uformelle samarbeid med alle universiteter og høyskoler i Norge, i tillegg til utvalgte internasjonale studiesteder.

TIEs visjon er å fornye, forandre og forbedre eksisterende produkter, tjenester og prosesser for små og store virksomheter. Sammen skaper vi innovasjonseffekt.

Annette Fosaas

Gründer og daglig leder
Etter 16 års arbeidserfaring fra både nasjonale og internasjonale selskap, startet Annette for seg selv og grunnla TIE i 2012; først som en innovasjonsapp rettet mot kvinnelige gründere og ledere, og fra 2015 i dagens form med TIEs nåværende tjenester. Annette har ledet 120 innovasjonsprosjekter og -sprinter, og fasilitert kurs og workshops i innovasjon og bærekraft for over 1050 ledere og 500 studenter. Hun har en bachelor i økonomi og internasjonal markedsføring fra ESC og BI, med en videreutdanning innen coaching, innovasjon og entreprenørskap. Annettes kjernekompetanse er strategi og forretningsutvikling, merkevarebygging og kommunikasjon, og ledelse, fasilitering og mentorering i innovasjonsprosesser.
 
annette@theinnovationeffect.com
Tel: +47 415 26 964

Vilde Urdal Bolstad

Prosjekt- og kommunikasjonsansvarlig
Vilde har jobbet i TIE siden september 2018. Siden har hun ledet over 50 innovative prosjekter/sprinter og en rekke workshops, kurs og arrangementer innen innovasjon og bærekraft. Vilde er også ansvarlig for rekruttering og sammensetning av tverrfaglige studentteam til TIEs prosjekter. Hun har en bachelor i juss fra UiB / HiNN og videreutdanning i organisasjon, ledelse og innovasjon fra NTNU. Tidligere har hun bl.a. jobbet fire år på Stortinget. Hennes kjernekompetanse er innen prosjektledelse, fasilitering og mentorering av innovasjonsprosesser, studentrekruttering, kommunikasjons- og formidlingsarbeid og eventproduksjon.
 
vilde@theinnovationeffect.com
Tel: +47 906 99 785

Ivar Østby Simonsen

Designansvarlig
Ivar har jobbet som TIEs designer i over 5 år. Han startet samarbeidet med TIE i 2016 etter å ha deltatt som studentkonsulent i to av våre innovasjonssprinter, og har siden stått for både relansering og designutvikling av TIEs nettside, videreutvikling av TIEs visuelle identitet og utforming av maler og materiell. Ivar har en master i Digital Design and Communication fra IT-Universitetet i København. Hans kjernekompetanse er innen brukeropplevelse, interaksjon- og visuell design, samt foto og video. Ivar bor i dag i Berlin, hvor han jobber som Brand Designer for språklæreingsappen Babbel, men bidrar regelmessig med designarbeid og konsultasjon for TIE.
 
ivar@theinnovationeffect.com
Tel: +49 176 42765605