OM OSS

The Innovation Effect (TIE) er et innovasjonsbyrå som holder til på Fornebu nær Oslo. Vår kjernevirksomhet er å koble studenter i tverrfaglige team med innovative virksomheter og legge til rette for at unge hoder og bedrifter sammen skaper verdifulle resultater. Vi tilbyr også innovasjonskurs for bedriftsansatte og ledere, og studiepoenggivende praksisprogram i samarbeid med universitetssektoren.

Siden 2015 har TIE gjennomført over 150 prosjekter i samarbeid med mer enn 500 studenter, 30 universiteter og 65 bedrifter - som Equinor, Atea, Telenor, HP, Orkla, NHO, KS og Kirkens Nødhjelp. Vi sikrer innovasjon hos bedrifter i privat og offentlig sektor og internasjonale selskap, ved bruk av våre skreddersydde metoder for verdiskapende og effektive innovasjonsprosesser.

I tillegg til TIEs ansatte rekrutterer vi årlig ca. 50 studentkonsulenter til våre innovasjonsprosjekter. Dyktige tverrfaglige studentteam er vår viktigste ressurs. Vi har formelle og uformelle samarbeid med alle universiteter og høyskoler i Norge, i tillegg til utvalgte internasjonale studiesteder.

TIEs visjon er å bidra til å tette gapet mellom studier og arbeidsliv, og akselerere innovasjonstakten i samfunnet. Vi fornyer, forandrer og forbedrer eksisterende produkter, tjenester og prosesser for små og store virksomheter. Sammen skaper vi innovasjonseffekt.

Annette Fosaas

Founder & CEO
Etter 16 års arbeidserfaring fra både nasjonale og internasjonale selskap, startet Annette for seg selv og grunnla TIE i 2012; først som en innovasjonsapp rettet mot kvinnelige gründere og ledere, og fra 2015 i dagens form med TIEs nåværende tjenester. Annette har ledet 120 innovasjonsprosjekter og -sprinter, og fasilitert kurs og workshops i innovasjon og bærekraft for over 1050 ledere og 500 studenter. Hun har en bachelor i økonomi og internasjonal markedsføring fra ESC og BI, med en videreutdanning innen coaching, innovasjon og entreprenørskap. Annettes kjernekompetanse er strategi og forretningsutvikling, merkevarebygging og kommunikasjon, og ledelse, fasilitering og mentorering i innovasjonsprosesser.
 
annette@tieconnect.com
Tel: +47 415 26 964

Vilde Urdal Bolstad

Partner & CPO
Vilde har jobbet i TIE siden september 2018 med hovedansvar innen prosjektledelse, forretningsutvikling og studentrekruttering. Hun har siden ledet over 50 innovative prosjekter/sprinter og en rekke workshops, kurs og arrangementer, og rekruttert flere hundre studenter til TIEs prosjekter. Vilde har en bachelor i juss fra UiB / HiNN og videreutdanning i organisasjon, ledelse og innovasjon fra NTNU. Tidligere har hun bl.a. jobbet fire år på Stortinget. Vilde brenner for å identifisere og bidra til å utvikle X-faktoren hos dyktige studenter, og samtidig levere enestående service til TIEs bedrifts- og universitetspartnere.
 
vilde@tieconnect.com
Tel: +47 906 99 785

Daniel S. Billing

Tech Lead
Daniel har 12 års erfaring som AV-tekniker, fullstack utvikler og teamleder, før han ble med på reisen til TIE Connect i april 2024. Han har bred kompetanse innen system-, plattform-, SaaS- og apputvikling, og lang erfaring fra å lede tverrfaglige utviklingsteam. Daniel har fagbrev som mediegrafiker fra Bjørnholt skole og et bredt spekter av teknologiske sertifiseringer. Med en sterk dedikasjon til teknologisk innovasjon, er Daniel i sitt ess når han får utvikle brukervennlige, enkle og praktiske digitale løsninger.
 
daniel@tieconnect.com
Tel: +47 900 89 944