KUNDER

Siden lansering våren 2015 har TIE gjennomført over 130 prosjekter i samarbeid med mer enn 60 bedrifter og 440 studenter. Vi jobber med kunder i et bredt speker av bransjer i både privat og offentlig sektor, der vi blant annet bistår med utvikling og testing av nye teknologier, bærekraftige løsninger, forretningsutvikling og strategi, design, software, kostnadsanalyser, markedsføring, kartlegging av nye markeds- og kundebehov – og andre problemstillinger med behov for innovative løsninger. Med skreddersydd fasilitering, rammeverk og metodikk fra TIE og nye perspektiver og fersk kunnskap fra dyktige studentkonsulenter, skapes nye innovative løsninger. I oversikten under ser du et utvalg av de 60 bedriftene TIE har samarbeidet med.

Bergans of Norway

Bergans of Norway

Nye forretningsmuligheter i den sirkulære økonomien
Hvilke nye bærekraftige produkter og tjenester bør Bergans of Norway fokusere på?
Photo: Leif-Holst-Liæker
«Det har vært ekstremt inspirerende for alle involverte i Bergans å jobbe med The Innovation Effect og studentteamet på problemstillingen rundt fremtidige sirkulære løsninger. Vi har fått presentert ett komplett fremtidig konsept som nå er retningsgivende for vårt videre arbeide med både bærekraft og fremtidige digitale løsninger i tilknytning til dette.»
Leif Holst-Liæker - Chief Executive Officer
Orkla

Orkla

Innovativ grønn strategi 2025
Hvordan kan Orkla bli mer bærekraftig og attraktiv for den nye generasjonen?
”Prosjektet med Orkla ga meg muligheten til å utvikle fremtidsrettede og bærekraftige løsninger for et av landets største FMCG selskap. Det er en helt unik mulighet for en student å kunne være med på å skape innovasjon. Jeg er veldig stolt av at vi som team i stor grad har oppnådd dette.”
Caroline Strømme
Solera Beverage Group

Solera Beverage Group

Design for den nye generasjonen
Hvilke designpreferanser finnes hos de mellom 25-35 år?

Iselin Ekornes
"Prosjektprosessen har lært meg å være fleksibel og tilpasningsdyktig. Det er når du tar steget ut av komfortsonen du virkelig lærer og vokser som person. Nå sitter jeg igjen med ny inspirasjon, nye kontakter og ny erfaring å vise til."

Iselin Ekornes
Atea

Atea

Velferdsteknologi i kommune-Norge
Hva er investeringsvilligheten til velferdsteknologi i norske kommuner?
Photo: Marthe-Dyrud-Atea
"Det er lærerikt å arbeide med studenter og det akademiske miljøet. Vi blir utfordret på å se nye muligheter på våre problemstillinger. Teamet kartla norske kommuners fremtidige investeringsplaner innenfor Velferdsteknologi. De kartla den demografiske utviklingen i hele 50 kommuner, og fremla en strategi vi har tatt i bruk!"
Marthe Dyrud - Business Manager for Velferdsteknologi
SE OG HØR

SE OG HØR

Digitalisering av Flaskeposten
Hvordan revitalisere Flaskeposten som en inntektsbringende kilde, med fokus på viralitet?
"The Innovation Effect fasiliterte et prosjekt som både var verdiskapende og engasjerende for Se og Hør å delta på. Student-teamet leverte et produkt som i stor grad var bedre enn det andre byråer har levert tidligere! Det var utrolig gøy å se hva et såpass ungt team klarte å levere!"
Trond Stensåsen - Redaktør
Princess gruppen

Princess gruppen

Concept Store - Ny konseptløsning
Hvordan utforme en Concept Store som formidler Princess sin identitet samt utvider kundesegmentet?
"The Innovation Effect har gitt meg en unik mulighet til å jobbe med store og vellykkede aktører. Vanligvis ville det krevd lang arbeidserfaring. Prosjektet ga meg sjansen til å videreutvikle mine egenskaper. Dette ble en knallstart inn mot arbeidslivet."

Kathinka Holmgaard Gerxaliu
Atea/Samsung

Atea/Samsung

Potensielle kunders kjøpsvillighet
Hvilken salgs-og markedsføringsstrategi bør Atea og Samsung implementere for å best treffe potensielle kunder?
"Verdien av å delta i The Innovation Effect sitt program var svært høy for Samsung Norge! Dette har vært en lærerik prosess der studentenes og kundenes vinklinger har gitt oss bedre markeds- og kundeforståelse. Samsung har, og vil absolutt ta i bruk dette programmet igjen!"

Thomas Andersen - Sales Manager IM B2B Samsung Norge
PazZing

PazZing

Markedskartlegging av den unge målgruppen
Hvordan bygge lojalitet og en relevant tjeneste for unge konsumenter
«Vi er imponert over profesjonaliteten, kompetansen og leveransen! Studentene har gitt viktige innspill og ideer til hvordan PazZing kan bli en suksess i markedet. Stor takk til studentene, og ikke minst til Ida og Annette for god mentorering.»

Eirik Y. Øra - Gründer og daglig leder
FamWeek

FamWeek

Hvordan digitalisere leksehjelp
Hvordan lage digitale løsninger som kan støtte elevene i hjemmearbeidet
"Jeg lærte voldsomt mye mer av å løse et reelt oppdrag for FamWeek, enn et teoretisk skoleprosjekt. Følelsen når vi i teamet lyktes med god leveranse var fantastisk. Jeg lærte spesielt mye om prosjektstyring og å jobbe i et tverrfaglig team."


Stian Waagner Birkeland