Kartleggings- og strategiutviklings-prosjekt for Sweco

Periode: Oktober–desember 2022
Varighet og omfang: 8 uker, 10-15 timer arbeid per uke
Team: 4 studenter
Hvordan kan Sweco sikre en optimal ansattreise som bidrar til at ansatte ønsker å bli værende i selskapet over tid? Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. For å forstå fremtidens behov og tilrettelegge for vekst er Sweco avhengig av innsikt om hva som er viktig for de ansattes opplevelse av arbeidsplassen. Selskapet ønsker bistand fra et tverrfaglig studentteam til å utforske hvordan de kan øke de ansattes jobbtilfredshet og sikre at ansatte ønsker å bli værende i selskapet.

Les mer

 

Siden oppdateres – følg med for flere kommende prosjekter

Denne siden oppdateres fortløpende når vi får inn flere nye prosjekter. Følg med her for å holde deg oppdatert på alle kommende prosjekter. Vi legger også ut annonser i våre sosiale medie-kanaler og andre relevante kanaler.
The Innovation Effect kobler tverrfaglige studentteam med innovative bedrifter, og legger til rette for at unge hoder skaper verdifulle resultater for våre kunder. Vi får stadig inn nye prosjekter der vi ønsker å samarbeide med unge talenter fra en rekke ulike studieretninger. Hold deg oppdatert her dersom du ønsker relevant arbeidserfaring gjennom betalt prosjektarbeid med reelle case.

Les mer