TIE CONNECT

TIE Connect har som ambisjon er å bli en ledende global koblingsplattform for studenter, bedrifter og universiteter.

The Innovation Effect (TIE) er nå i støpeskjeen av å utvikle en ny digital koblingsplattform for studenter/nyutdannede, bedrifter og universiteter – et «Tinder» for studier og arbeidsliv. Her skal vi utnytte TIEs 8-årige erfaring i kombinasjon med smart teknologi for å skalere TIEs koblingsunivers. Med TIE Connect vil vi bidra til å tette gapet mellom studier og arbeidsliv, gjennom å gjøre det enklere å få oppgaver løst med studenter og unge arbeidstakere som arbeidskraft.
På TIE Connect vil TIE sikre validert matchmaking av rett student/graduate til rett bedrift/oppgave – enten det dreier seg om betalt arbeid (prosjekt, deltid, summer internship og fulltid), eller studiepoenggivende og ubetalt arbeid (løpende fagoppgaver, bachelor-/masteroppgaver og praksis integrert i utdanningen). Med plattformen vil TIE gi bedrifter mulighet til å få oppgaver løst tids- og kostnadseffektivt, bistå universiteter med å sikre relevant praksis og erfaring for sine studenter, og gi studenter mulighet til å bygge CV og tjene penger fra relevant arbeid under studietiden.
Vi går i gang med å bygge plattformen høsten 2023, og har mål om lansering i første kvartal 2024. Men allerede nå ønsker vi kommende brukere velkommen på TIE Connects landingsside. Klikk deg inn for å lese mer og registrer deg for å bli med når vi lanserer!
www.tieconnect.com.

ANDRE TJENESTER

Innovasjonssprint

Unge perspektiver kombinert med erfaringer skaper nye muligheter.

Les mer

Studentrekruttering

Vi har spisskompetanse innen rekruttering av dyktige studenttalenter og tverrfaglige team.

Les mer

Innsiktssprint

Få innhentet og bearbeidet data og innsikt raskt og effektivt.

Les mer

Innovatøren

Skap innovatører internt, og gjør ditt selskap klar for omstilling og forandring.

Les mer

Praksisprogram

Universitetssamarbeid: Studie-poenggivende praksisprogram.

Les mer

Vi skreddersyr!

Alle våre tjenester kan skreddersys til ditt behov. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Ta kontakt