INNOVATØREN

Skap innovatører internt, og gjør ditt selskap klar for omstilling og forandring.

Innovatøren er et fire-moduls praktisk og teoretisk innovatørprogram, som fornyer, forandrer og forbedrer arbeidsprosesser.
Innovatøren passer for alle som er opptatt av og arbeider med innovasjon, fra prosjektledere og mellomledere til CEOs. Programmet skreddersys for å passe deltakernes kompetansenivå. Deltakerne får tilgang til innovative metodikker og kreative verktøy, og praktisk erfaring gjennom arbeid med metodikkene på reelle case i bedriften.
Hva er innovasjon? Hva kjennetegner en innovatør? Hvilke innovasjonsmetodikker er nyttig å bruke når? Hvordan utvikle din egen kreative verktøykasse og en aksjonsplan for videre praktisering? Innovatøren omfatter både innsikts- og innovasjonsøvelser, kreative og konseptuelle øvelser.
Programmet går over 4 måneder og inkluderer én modulsamling à 4 timer i måneden og hjemmelekser mellom hver modul. Fra 4 til 8 deltakere per program. Deltakerne får utstedt sertifiseringsbevis etter fullføring.
Få den kompetansen som trengs for å drive egne innovasjonsprosesser. Ta kontakt for mer informasjon og tilbud.

ANDRE TJENESTER

Innovasjonssprint

Unge perspektiver kombinert med erfaringer skaper nye muligheter.

Les mer

Innsiktssprint

Et skreddersydd 3–4 ukers løp for selskaper som har behov for å innhente og bearbeide data og innsikt raskt og effektivt.

Les mer

Traineeprogram

Styrk selskapets employer branding, lett på personalbehovet og skap merverdi for selskap og trainee.

Les mer