TJENESTER

 

Under koronakrisen er samarbeid og nytenking viktigere enn noen gang. The Innovation Effect har utviklet to nye tjenester for å hjelpe både bedrifter, studenter og permitterte arbeidstakere i krise; Dugnadssprint og Kriserekruttering. Disse vil vi i tiden fremover tilby til en svært redusert kost, for å ta vår del av samfunnsdugnaden. I tillegg tilbyr vi fremdeles våre fire tradisjonelle tjenester; Innovasjonssprint, Innsiktssprint, Innovatøren og Designsprint. Alle tjenester skreddersys etter ditt behov, og du står fritt til å kombinere tjenestene våre slik du ønsker.

Siden lansering våren 2015 har TIEs innovasjonssprint blitt gjennomført i over 100 prosjekter i samarbeid med 60 selskaper og 400 studenter fra inn- og utland. De har bidratt til å fornye, forandre og forbedre eksisterende produkter, tjenester og prosesser for små og store virksomheter, i et vidt spekter av bransjer. Sammen skaper vi innovasjonseffekt.

Dugnadssprint

Unge talenter med nye perspektiver hjelper bedrifter i krise.

Les mer

Kriserekruttering

Vi rekrutterer og relokerer ansatte for å dekke opp dagens ressursbehov.

Les mer

Innovasjonssprint

Unge perspektiver kombinert med erfaringer skaper nye muligheter.

Les mer

Innsiktssprint

Få innhentet og bearbeidet data og innsikt raskt og effektivt.

Les mer

Innovatøren

Skap innovatører internt, og gjør ditt selskap klar for omstilling og forandring.

Les mer

Designsprint

Et workshopbasert program som setter sluttbrukeren i sentrum under tjeneste- og produktutvikling.

Les mer

Metodikken

Vi fornyer, forandrer og forbedrer i tre steg:

Ny innsikt

Sammen med deg som kunde utfører vi en behovsavklaring og utvikler et skreddersydd tilbud. Vi rekrutterer og kobler studenter i tverrfaglige team. Deres unike perspektiver resulterer i ny og verdifull innsikt.

Nye løsninger

Utvikling og testing er en viktig del av prosjektet. Studentene bruker de nyeste metodikker og teknikker fra respektive fagområder. Studentenes interaksjon med brukere, og testing av innsikten de produserer, skaper god grobunn for nye løsninger.

Innovasjon

Innovasjon betyr å skape noe nytt. Resultatmåling og evaluering av ny innsikt og nye løsninger skaper maksimalt læringsutbytte, både for selskap og student. Mot slutten av hvert prosjekt presenterer studentene det endelige resultatet. Nye løsninger er klare for implementering.