TJENESTER

Siden lansering våren 2015 har TIEs innovasjonssprint blitt gjennomført i 88 prosjekter i samarbeid med 57 selskaper og over 370 studenter fra inn- og utland. De har bidratt til å fornye, forandre og forbedre eksisterende produkter, tjenester og prosesser for små og store virksomheter, i et vidt spekter av bransjer. Sammen skaper vi innovasjonseffekt.

Vi tilbyr fire ulike tjenester, som skreddersys etter din bedrifts behov. Du står fritt til å kombinere tjenestene våre slik du ønsker.

Innovasjonssprint

Unge perspektiver kombinert med erfaringer skaper nye muligheter. The Innovation Effect rekrutterer det beste studentteamet til å løse ditt selskaps utfordring gjennom en skreddersydd åtte ukers innovasjonssprint.

Les mer

Innsiktssprint

Et skreddersydd 3–4 ukers løp for selskaper som har behov for å innhente og bearbeide data og innsikt raskt og effektivt. Våre metoder er anerkjente og testet i 88 prosjekter.

Les mer

Innovatøren

Skap innovatører internt, og gjør ditt selskap klar for omstilling og forandring. Innovatøren er et fire-moduls praktisk og teoretisk innovatørprogram. Bli sertifisert i å lede innovative prosesser.

Les mer

Traineeprogram

Styrk selskapets employer branding, lett på personalbehovet og skap merverdi for selskap og trainee. Integrer våre innsikts- og innovasjonssprinter i ditt selskaps traineeordning. Vi fasiliterer og rekrutterer.

Les mer

Metodikken

Vi fornyer, forandrer og forbedrer i tre steg:

Ny innsikt

Sammen med deg som kunde utfører vi en behovsavklaring og utvikler et skreddersydd tilbud. Vi rekrutterer og kobler studenter i tverrfaglige team. Deres unike perspektiver resulterer i ny og verdifull innsikt.

Nye løsninger

Utvikling og testing er en viktig del av prosjektet. Studentene bruker de nyeste metodikker og teknikker fra respektive fagområder. Studentenes interaksjon med brukere, og testing av innsikten de produserer, skaper god grobunn for nye løsninger.

Innovasjon

Innovasjon betyr å skape noe nytt. Resultatmåling og evaluering av ny innsikt og nye løsninger skaper maksimalt læringsutbytte, både for selskap og student. Mot slutten av hvert prosjekt presenterer studentene det endelige resultatet. Nye løsninger er klare for implementering.