OM OSS

The Innovation Effect leverer prosjekter med fokus på innsikt, vekst og innovasjon. Vi legger til rette for at unge hoder og selskaper sammen skaper verdifulle resultater.

I samarbeid med over 200 studenter har vi gjennomført over 60 prosjekter med 38 selskap, fra over ti universiteter og høyskoler i Norge.

Gründer og daglig leder har lang fartstid innen merkevarebygging og kommunikasjon fra nasjonale og internasjonale selskap. Annette er også sertifisert innovasjons coach. Sammen har teamet bred kompetanse innen kreative prosesser og prosjektstyring.

Vår visjon er å fornye, forandre og forbedre eksisterende produkter, tjenester og prosesser for små og store virksomheter. Vi arbeider for å skape et inkluderende, tillitsfullt og åpent miljø i alle våre prosjekter. Sammen skaper vi innovasjonseffekt.

Anette Fossaas

Anette Fossaas

Daglig leder og gründer

”Min visjon som gründer er å skape innovasjonseffekt. Det er fantastisk å daglig jobbe med Norges mest engasjerte studenter og nyskapende bedrifter.”

annette@theinnovationeffect.com
Tel: + 47 415 26 964
Skype: annette.fosaas

Ida Sophie Johansen

Ida Sophie Johansen

Markeds- og prosjektansvarlig

«Min jobb er å legge forholdene til rette for at innovasjon kan oppstå. En mer motiverende jobb skal man lete lenge etter!»

ida.sophie.johansen@theinnovationeffect.com
Tel: +47 416 02 281
Skype: The Innovation Effect

Siv S. Brødsjømoen

Siv S. Brødsjømoen

Rekrutteringsmedarbeider

«Lynrask rekruttering etter vår viktigste ressurs er min jobb, og jeg blir inspirert av å møte så mange dyktige studenter!»

siv@theinnovationeffect.com
Tel: + 47 957 05 969
Skype: The Innovation Effect

Dina Heier Pedersen

Dina Heier Pedersen

PR og Sosiale Medier

«For meg handler det om å fange de spesielle øyeblikkene og formidle dem på nye, gøyale måter!»

dina@theinnovationeffect.com
Tel: +47 418 45 707

KONTAKT OSS