OM OSS

The Innovation Effect (TIE) er en norsk startup som leverer prosjekter med fokus på innsikt, vekst og innovasjon. Vi kobler Norges beste studenter med innovative selskaper og legger til rette for at unge hoder og selskaper sammen skaper verdifulle resultater.

TIEs innovasjonssprint har blitt gjennomført i 92 prosjekter i samarbeid med over 370 studenter og 58 selskaper, som Equinor, Telenor, Atea Apple, Samsung, HP, Dell EMC og Orkla. Vi sikrer innovasjon hos både gründerselskaper, etablerte offentlige virksomheter og internasjonale selskap, ved bruk av våre skreddersydde metoder for verdiskapende og effektive innovasjonsprosesser.

Vår visjon er å fornye, forandre og forbedre eksisterende produkter, tjenester og prosesser for små og store virksomheter. Sammen skaper vi innovasjonseffekt.

Annette Fosaas

Annette Fosaas

Daglig leder og gründer

Annette har en bachelor i økonomi og internasjonal markedsføring, med en videreutdanning innen coaching, innovasjon og entreprenørskap. Etter 16 års arbeidserfaring fra både nasjonale og internasjonale selskap, startet Annette for seg selv og grunnla TIE i 2012. Hennes kjernekompetanse er strategi og forretningsutvikling, merkevarebygging og kommunikasjon, og ledelse, fasilitering og mentorering i innovasjonsprosesser.

annette@theinnovationeffect.com
Tel: +47 415 26 964

Vilde Urdal Bolstad

Vilde Urdal Bolstad

Prosjekt- og kommunikasjonsansvarlig

Vilde har en bachelor i juss og tar nå en master i organisasjon og ledelse, med spesialisering i innovasjon og endringsledelse. Hun har tidligere jobbet fire år på Stortinget med en rekke ulike prosjekter, nasjonale jubileumsmarkeringer og arrangementer – med erfaring innen prosjektledelse, prosjektkoordinering, arrangementsplanlegging, kommunikasjons- og formidlingsarbeid og innholdsproduksjon.

vilde@theinnovationeffect.com
Tel: +47 906 99 785

Siv S. Brødsjømoen

Siv S. Brødsjømoen

HR-ansvarlig

Siv har snart jobbet i TIE i tre år med en kjernekompetanse innen rekruttering og HR. Som faglig grunnlag har hun en bachelor i HR og Personalledelse, og fullfører en mastergrad i Organisasjon, ledelse og arbeid ved Universitet i Oslo våren 2019. Her har hun spesialisert seg innen endringsledelse og digitalisering.

siv@theinnovationeffect.com
Tel: +47 957 05 968