Aktuelle prosjekter

Markedskartlegging og konseptutviklinsgprosjekt for Philips Professional Displays Solutions

Markedskartlegging og konseptutviklinsgprosjekt for Philips Professional Displays Solutions

Oppstart: August 2018
Økonomisk kompensasjon
Varighet: 8 uker - 10-15 timer pr. uke
Antall: 3

Om prosjektet:
Prosjektet gjennomføres som en del The Innovation Effects skreddersydde lærings- og innovasjonsprogram. Prosjektet går over 8-10 uker. Gjennom programmet arbeider ett student team med å løse en spesifikk problemstilling for oppdragsgiver. Her har studentene mandat til å bruke sin faglige kompetanse til å utfordre og legge frem innovative løsninger. Formålet med programmet er å stimulere til læring og utvikling for studentene som deltar, samtidig som det bringer verdi og nyskapning til Philips Professional Displays Solutions.

Prosjektaktiviteter:
Planlegging og gjennomføring av prosjektet
Kvalitativ datainnsamling og analyse
Konseptutvikling med bruk av design thinking metodikk
Utvikling av endelig rapport og presentasjon basert på innsikt

Mål:
Utvikling av et innsiktsbasert og brukerorientert konsept for Philips Professional Displays Solutions.

Ønskelig kompetanse:
Markedskartlegging og dataanalyse
Forretningsutvikling og strategi
Produkt- og tjenesteutvikling

Søknadsfrist:
6. August 2018

- For å søke: 1) Registrer en profil på http://www.theinnovationeffect.com/registrer-student/ 2) Send en søknad til Siv@theinnovationeffect.com med emneteksten “Søknad Phillips prosjektet”.

Gratis innovasjonsevent – Tap Into the Young Mindset

Gratis innovasjonsevent – Tap Into the Young Mindset

Oslo Innovation Week 27 th of sept 2018

The Innovation Effect is proud to be participating at Oslo Innovation Week for the third time. This year we will be presenting the result of last years project with a bang!

Join us for an interactive session at MESH and learn how a young startup, in collaboration with talented student team, developed a working blockchain prototype that challenged the value chain of an international energy company.

We promise an interactive session with exciting learnings from a explorative technology project, engaging speakers from young talents and the an inspirational member of the Equinor corporate innovation team.

Get your ticket here: https://www.eventbrite.com/e/oiw-2018-tap-into-the-young-mindset-tickets-46140370089?aff=ehomecard

Stay tuned for more information coming soon!

OIW 2017 - Blockchain research and development project:

"The students provided an unique perspective for Statoil.
Having access to the greatest academic minds across different disiplins, enables new solutions.
This is very exciting. Especially investigating new technologies like blockchain."

- Ragnhild Ulvik, Vice President Innovation, Statoil

Fullført – Markedsføringsprosjekt Norconsult – mulighet for fast jobb!

Fullført – Markedsføringsprosjekt Norconsult – mulighet for fast jobb!

Oppstart: Juni 2018
Økonomisk Kompensasjon
Varighet: 8 uker 10-15 timer i uken

Norconsult er Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift, og jobber med samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. De utfører flere tusen oppdrag årlig i inn- og utland, og ønsker å skape et bærekraftig og sunt samfunn. Datterselskapet deres Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) utvikler, markedsfører og leverer helhetlige IKT-løsninger for prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom.

Nå ønsker NoIs et større fokus på markedsføring av merkevaren og tjenestene sine overfor målgruppen, og ønsker at prosjektgruppen skal utvikle en kostnadseffektiv markedsførings- og kommunikasjonsstrategi.

Mål for prosjektet er økt synliggjøring og salg av Norconsults tjenester, samt bedre informasjonsflyt og synergi internt.

Arbeidsoppgaver:
Prosjektplanlegging, datainnsamling og analyse, strategiutvikling, merkevarebygging, dokumentasjon av prosess og resultater i rapport, presentasjon av rapport.

Ønsket kompetanse:
Merkevarebygging og kommunikasjon, digital markedsføring, forbrukeratferd og analyse.

Antall studenter: 3
Søknadsfrist: 11.juni

Norconsult er på utkikk etter et nytt tilskudd til sin markedsavdeling, og det vil være muligheter for fulltidsjobb etter endt prosjekt eller studietid for den riktige kandidaten.

- Ta kontakt med Siv på siv@theinnovationeffect.com for mer informasjon om prosjektet eller for å søke. Korte og konsise søknader vil belønnes med raskt og hyggelig svar. PS: Vi rekrutterer fortløpende – så ikke vent til fristen med å søke!

KONTAKT OSS