Aktuelle prosjekter

Legal Design – Kartlegging- og designutviklingsprosjekt for Miris

Oppstart: August 2019
Varighet: 4 uker med 10-15 timer i uken
Antall studenter: 4
Hvordan søke? Se mer informasjon i linken under.
 
Miris er en fullservice aktør innen eiendom. De utfordrer eiendomsindustrien med bruk av innovativ kjedeteknologi og forretningsmodeller som er bærekraftige og energieffektive. Deres kunder (investorer) kan imidlertid oppleve at det ikke er tydelig hvilke brukervilkår og -rettigheter de aksepterer og skriver under på i avtaler og kontrakter, da det juridiske språket kan være omfattende. På bakgrunn av det ovenstående ønsker Miris å gjøre avtalene mer forståelige for kundene sine ved å benytte seg av juridisk design (legal design).

Les mer

 

Digital delingsplattform – kartleggings- og konseptutviklingsprosjekt for NBBL

Oppstart: August 2019
Varighet: 8 uker med 10-15 timer i uken
Antall studenter: 4
Hvordan søke? Se mer informasjon i linken under.
 
NBBL er en interesseorganisasjon for boligbyggelag med 1 millioner medlemmer i 530.000 boliger. De forvalter ca. 21 % av boligmassen i Norge. Forbundet har en visjon om at eksisterende boligmasse skal bli mer bærekraftig, gjennom blant annet energibesparende tiltak. Målet til NBBL er å skape bærekraftige konkurransefortrinn sosialt, økonomisk og samfunnsmessig. I tråd med dette ønsker NBBL å utvikle en digital HUB bestående av borettslag som ønsker oppgradering og som kan fungere som eksempelprosjekter for testing av nye løsninger og ny teknologi.

Les mer

 

Komm. strategi – kartleggings- og konseptutviklingsprosjekt

Oppstart: August 2019
Varighet: 8 uker med 10-15 timer i uken
Antall studenter: 4
Hvordan søke? Se mer informasjon i linken under.
 
NBBL er en interesseorganisasjon for boligbyggelag med 1 millioner medlemmer i 530.000 boliger. De forvalter ca. 21 % av boligmassen i Norge. Forbundet har en visjon om at eksisterende boligmasse skal bli mer bærekraftig, gjennom blant annet energibesparende tiltak. I tråd med dette ønsker NBBL bistand fra et studentteam til å utvikle en narrativ fremstilling av boligbyggelagenes bærekraftige konkurransefortrinn sosialt, økonomisk og samfunnsmessig.
 
Les mer

Siden oppdateres – følg med for kommende prosjekter!

Denne siden oppdateres fortløpende når vi får inn nye aktuelle prosjekter. Følg med her for å holde deg oppdatert på kommende prosjekter. Vi legger også ut annonser i våre sosiale medie-kanaler og andre relevante kanaler.
 
The Innovation Effect kobler Norges beste studenter med innovative selskaper og legger til rette for at unge hoder og selskaper sammen skaper verdifulle resultater. Vi får stadig inn nye prosjekter der vi ønsker å samarbeide med unge talenter fra en rekke ulike studieretninger. Hold deg oppdatert her dersom du ønsker relevant arbeidserfaring gjennom betalt prosjektarbeid med reelle case.

Les mer