Konseptutviklingsprosjekt for SSN – Optimalisering av boligopplevelsen

Oppstart: August 2020
Varighet: 8 uker med 10-15 timer i uken
Antall studenter: 4
Hvordan søke? Se mer informasjon i linken under.
SSN (Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge) yter service til studenter tilknyttet Universitetet i Sørøst-Norge. Dette bl.a. gjennom å tilby ca. 2600 studentboliger. Nå ønsker SSN å gjøre studentboligene mer attraktive for studentene. Hva mener studentene om trivsel i boligene, kultur og kommunikasjon mellom beboere, ordninger av mer praktisk art, og ikke minst selve utformingen av og innholdet i boligene? Basert på kartlegging skal det utvikles konsept(er) med forslag til nye tiltak for å gi studentene en optimal boligopplevelse.

Les mer

Siden oppdateres – følg med for kommende prosjekter!

Denne siden oppdateres fortløpende når vi får inn nye aktuelle prosjekter. Følg med her for å holde deg oppdatert på kommende prosjekter. Vi legger også ut annonser i våre sosiale medie-kanaler og andre relevante kanaler.
 
The Innovation Effect kobler Norges beste studenter med innovative selskaper og legger til rette for at unge hoder og selskaper sammen skaper verdifulle resultater. Vi får stadig inn nye prosjekter der vi ønsker å samarbeide med unge talenter fra en rekke ulike studieretninger. Hold deg oppdatert her dersom du ønsker relevant arbeidserfaring gjennom betalt prosjektarbeid med reelle case.

Les mer