Aktuelle prosjekter

Tjenesteutviklingsprosjekt for SSN – boligreisen

Oppstart: September 2020
Varighet: 8 uker med 10-15 timer i uken
Antall studenter: 4
SSN (Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge) yter service til studenter ved utdanningsinstitusjonene til Universitetet i Sørøst-Norge (USN), lokalisert i Drammen, Bø, Kongsberg, Notodden, Porsgrunn, Rauland, Ringerike og Vestfold. SSN ønsker å bidra til at studenter ved USN får en god opplevelse av studietiden ved å tilby dem en rekke ulike tjenester. I september ønsker de hjelp til å forbedre boligreisen til studentene. Mer informasjon kommer snart!
 
Lenke kommer!

Siden oppdateres – følg med for kommende prosjekter!

Denne siden oppdateres fortløpende når vi får inn nye aktuelle prosjekter. Følg med her for å holde deg oppdatert på kommende prosjekter. Vi legger også ut annonser i våre sosiale medie-kanaler og andre relevante kanaler.
 
The Innovation Effect kobler Norges beste studenter med innovative selskaper og legger til rette for at unge hoder og selskaper sammen skaper verdifulle resultater. Vi får stadig inn nye prosjekter der vi ønsker å samarbeide med unge talenter fra en rekke ulike studieretninger. Hold deg oppdatert her dersom du ønsker relevant arbeidserfaring gjennom betalt prosjektarbeid med reelle case.

Les mer