DESIGNSPRINT

Designsprint er et workshopbasert program som setter sluttbrukeren i sentrum når tjenester og produkter skal fornyes, forandres og forbedres.

The Innovation Effects Designsprint passer for alle som ønsker å drive innovativ tjeneste- og produktutvikling. Det er et praktisk og teoretisk program der deltakerne får tilgang til konkrete verktøy, strategier og metodikker for å arbeide mer effektivt og brukersentrert i innovasjonsprosesser. Selskapet velger selv en problemstilling som vi arbeider med gjennom fire modulsamlinger. Med utgangspunkt i Design Thinking-metodikk skreddersys prosessen for å løse selskapets utfordring. Deltakerne får praktisk trening i metodikkene fra dag én, med et brukerorientert og prototypedrevet perspektiv.
Design Sprint ble opprinnelig utviklet av Google, og typisk for kursene har vært et program over kun få sammenhengende dager eller en uke. TIEs program er skreddersydd for å gi deltakerne mer tid mellom samlingene. Programmet går over fire måneder og inkluderer én modulsamling á 5 timer i måneden, der vi arbeider gjennom de ulike stegene i Design Thinking-metodikken. Det gis også hjemmeoppgaver mellom hver modul. Det betyr at vi arbeider i dybden med selskapets problemstilling for å gjennomføre en fullverdig produkt-/tjenesteutviklingsprosess, fra idé til implementering. TIE fasiliterer hele prosessen og tilrettelegger for kreativ idéutvikling, tidlig prototyping og smart testing for å sikre treffsikre og kostnadseffektive løsninger.
Fra 6 til 12 deltakere per program. Deltakerne får utstedt kursbevis etter fullført program.
Vi tilrettelegger for en effektiv prosess der vi sammen løser din utfordring. Ta kontakt for mer informasjon og tilbud.

ANDRE TJENESTER

Innovasjonssprint

Unge perspektiver kombinert med erfaringer skaper nye muligheter.

Les mer

Studentrekruttering

Vi har spisskompetanse innen rekruttering av dyktige studenttalenter og tverrfaglige team.

Les mer

Innsiktssprint

Få innhentet og bearbeidet data og innsikt raskt og effektivt.

Les mer

Innovatøren

Skap innovatører internt, og gjør ditt selskap klar for omstilling og forandring.

Les mer

Praksisprogram

Universitetssamarbeid: Studie-poenggivende praksisprogram.

Les mer

Vi skreddersyr!

Alle våre tjenester kan skreddersys til ditt behov. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Ta kontakt