DUGNADSSPRINT

Unge talenter hjelper bedrifter i krise.

TIE vil hjelpe din bedrift med å håndtere utfordringene i koronakrisen. Derfor lanserer vi Dugnadssprint; en tjeneste hvor vi rekrutterer inn studenter til å bistå bedrifter med innovativ tenking og endringsvillighet. Studentene stiller med nye perspektiver på dagens og fremtidens utfordringer. Kombinert med fasilitering, veiledning og kvalitetssikring fra TIE, bistår vi med å minimere risikoen din bedrift står overfor.
Flere bedrifter opplever nå å måtte permittere ansatte, og mange gjennomgår utfordringer knyttet til bl.a. teknologi, digitalisering, internkommunikasjon og organisasjonsendringer. Det vil komme utfordringer både på kort og lang sikt. TIEs Dugnadssprint skreddersys til både små, store og mellomstore bedrifter, som trenger hjelp til å holde hjulene i gang.
Vi rekrutterer inn et team av 2-5 dyktige studenter med spisset kompetanse til å løse din utfordring. Hver student jobber ca. 15 timer i uken gjennom 4 til 8 uker, eller mer – avhengig av omfang og behov. De unge talentene kan bistå både med kartlegging av nye behov i omstillingsperioden, og med utvikling av nye prosesser, løsninger, strategier, produkter og tjenester.
Formålet med programmet er å stimulere til læring og utvikling for studentene som deltar, samtidig som det er en effektiv og trygg krisehjelp for bedriftene. Bedriftene slipper å ta risikoen for arbeidskraften, ved at TIE tilgjengeliggjør kortsiktige ressurser. Sammen bringer vi verdi og nyskapning til bedrifter i en tid med mye motbør.
Vi i TIE forstår at mange bedrifter er bekymret for økonomien i disse tider. Derfor er dette vår rimeligste sprint noensinne. Alt av arbeid og aktiviteter i Dugnadssprinten kan selvsagt også gjennomføres digitalt, inkludert TIEs egen veiledning av studentene og fasilitering av sprinten.
Tiden fremover vil kreve mye av oss. La oss jobbe sammen for å komme best mulig ut på andre siden! Ta kontakt for mer informasjon og tilbud.
NB! Har din bedrift isteden et kortsiktig behov for økt tilgang på ferdigutdannede? Les om vår andre nye tjeneste; Kriserekruttering. Her tilrettelegger vi for at ansatte som er permittert fra sin nåværende arbeidsgiver, kan ta midlertidig arbeid i en bedrift med økt ressursbehov. Byttelån av ressurser gir gevinst for alle parter – og for samfunnet.

ANDRE TJENESTER

Kriserekruttering

Vi rekrutterer og relokerer ansatte for å dekke opp dagens ressursbehov.

Les mer

Innovatøren

Skap innovatører internt, og gjør ditt selskap klar for omstilling og forandring.

Les mer

Innovasjonssprint

Unge perspektiver kombinert med erfaringer skaper nye muligheter.

Les mer

Designsprint

Et workshopbasert program som setter sluttbrukeren i sentrum under tjeneste- og produktutvikling.

Les mer

Innsiktssprint

Få innhentet og bearbeidet data og innsikt raskt og effektivt.

Les mer

Vi skreddersyr!

Alle våre tjenester kan skreddersys til ditt behov. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Ta kontakt