TRAINEEPROGRAM

Styrk selskapets employer branding og lett på personalbehovet i traineeperioden.

The Innovation Effect (TIE) tilbyr traineeprogram med fokus på innovasjon, som kan integreres i ditt selskaps eksisterende traineeordning. Formålet med programmet er å skape merverdi for både selskap og trainees.
TIE leder traineene gjennom innsikts- og innovasjonsprosjekter der de løser reelle strategiske utfordringer for selskapet. Her får selskapet verdifull leveranse i form av ny innsikt og nye løsninger. TIE kan også tilrettelegge for et integrert innovatørprogram, der deltakerne får tilgang til innovasjonsmetodikker, kreative verktøy og et felles språk.
Traineene bruker to timer per dag i arbeidet med programmet. Vi skreddersyr etter ditt selskaps behov, avhengig av antall trainees, varighet på traineeperioden og antall timer du ønsker å sette av ved siden av ditt eksisterende program.
TIE gjennomfører prosjektplanlegging og fasiliterer for samlinger, møter og workshops. Vi kan også rekruttere de beste studentene til ditt selskaps traineeprogram.
Invester i fremtidige innovatører og gjør traineene bedre rustet til videre arbeid i selskapet. Ta kontakt for mer informasjon og tilbud.

ANDRE TJENESTER

Innovasjonssprint

Unge perspektiver kombinert med erfaringer skaper nye muligheter. 

Les mer

Innsiktssprint

Et skreddersydd 3–4 ukers løp for selskaper som har behov for å innhente og bearbeide data og innsikt raskt og effektivt. 

Les mer

Innovatøren

Skap innovatører internt, og gjør ditt selskap klar for omstilling og forandring.

Les mer